Cake My Day
×
 x 

Winkelwagen is leeg

Wow! Onze jongens worden al 12 en 10. Ze willen nog steeds een sweet table voor hun verjaardag. Aangezien ze wat groter worden, is het thema kiezen wat lastiger. Voetbal, basketbal, fortnite...ik hoor vanalles voorbij komen. Na een tijdje zijn ze er over uit, hun lievelingsdier willen ze graag terug zien op de sweet table. Voor Jesse een slang en voor Max een leeuw. Dat wordt samen het thema Jungle. We gaan op zoek naar leuke spulletjes en kiezen samen het lekkers voor op de tafel. Vooral de macarontoren moet er echt komen! Ook lekkere cakes in bijzondere smaken. Wat hebben ze genoten van hun verjaardag!

BANANA...BANANAAAAA Minions blijven leuk! Jesse en Max kiezen er deze keer voor om hun verjaardagsfeest in het thema Minions te vieren. Minions zijn super leuke poppetjes in een leuke kleurstelling. Dus hier kan ik zeker wel een leuke sweet table van maken. De popcprnmachine erbij is een leuk extraatje. De kinderen op de verjaardag vinden het erg leuk om zelf een bakje popcorn te maken. Aan het eind van de verjaardag is bijna alles op...iedereen heeft er heerlijk van gesnoept! 

Super leuke kleurrijke Sweet Table in het thema Emoji. Jesse en Max vieren hun verjaardagsfeest samen en kiezen voor het thema Emoji...super cool op het moment. De leukste Emoji is natuurlijk het drolletje. Die mag natuurlijk niet ontbreken op hun verjaardagsfeest.
Max kiest een Emoji die zo hard lacht, dat hij moet huilen. De hele dag ligt Max vervolgens ook dubbel van het lachen als hij denkt aan zijn eigen Emoji. Jesse houdt van een coole-zonnebril-Emoji en typt op zijn nieuw gekregen telefoon het liefst de hele dag Emoji's naar iedereen.
Het middelpunt van de Sweet Table is de kleurrijke taart, gevuld met heerlijke bokkenpootjescrème. Bovenop de taart, liggen allemaal lekkere chocolaatjes en fudge die ze zelf hebben uitgezocht. 

Ons lief meisje wordt 5! Femme weet allang wat ze graag voor verjaardagsfeest wilt. Het is namelijk zo dat ze midden in de nacht ritjes maakt op Unicorns door roze suikerspinnenwolken met haar allerbeste vriendin Merle. Haar grootste wens is een echte Unicorn te zien met een gouden glitter hoorn. Haar feestje moet dus vooral bestaan uit veel unicorns, glitters, roze en goud. Ze geniet enorm van de voorpret, uitnodigingen maken, spulletjes kopen en lekkere dingen uitzoeken. Op de dag zelf heeft ze het erg naar haar zin gehad, genietend van haar magische verjaardag met veel taartjes, snoepjes, vriendinnen en kadootjes. 

Jesse en Max mogen een thema verzinnen voor hun verjaardag. Hier hoeven ze samen niet lang over na te denken. Pokémon spelen is al een hele tijd een favoriete bezigheid. Het liefst zouden ze elk weekend naar Kijkduin rijden, waar ze heel veel Pokémons kunnen vangen.
Dolenthousiast als ze weer een nieuwe Pokémon vangen of in een Gym staan, hebben ze hier samen veel plezier aan.
De coolste en belangrijkste Pokémon moeten op hun Sweet Table komen te staan en ook een pokébal mag niet ontbreken!

Als 4 jarig meisje houdt Femme heel erg van roze en Julia de muis (van de Julianatoren). Ook houdt Femme heel erg snoepen. Ze kan genieten van chocolade, koekjes, snoepjes, taartjes en nog veel meer lekkere zoete dingen.
Deze Sweet Table is daarom heerlijk roze en zoet! Gelukkig houdt ze ook heel erg van fruit, dus toch nog een beetje gezond tussen alle zoete lekkernijen. 

×