Cake My Day
×
 x 

Winkelwagen is leeg

Maak je eigen High Tea!

Boek nu een super leuk kinderfeestje.

Vanaf 10 jaar, kun je met 8 kinderen dit leuke kinderfeestje boeken voor €140,- (Bij 9 of 10 kinderen komt er een bedrag van €8,- per kind bij)Op een zaterdagmiddag kom ik dan gezellig bij jullie thuis om samen een heerlijke high tea te maken, die je daarna gezellig met je vriendinnen kan opeten.
Het klaarmaken duurt ongeveer 2,5 uur (daarna mogen jullie gaan genieten van de high tea).

Wat we gaan doen:

We maken groepjes van 2-3 personen en verdelen de recepten. Elk groepje heeft dus een eigen receptenkaartje en mag zelfstandig aan de slag (natuurlijk ben ik er om te helpen en vragen te beantwoorden).
Jullie gaan verschillende sandwiches maken, scones met clotted cream en lemon curd, hartige hapjes (zoals pizza-hapjes) en zoete hapjes (zoals oreo's op een stokje).
Ook cupcakes kunnen natuurlijk niet ontbreken bij een high tea. Jullie mogen red velvet cupcakes maken die jullie samen mogen versieren met allemaal lekkers!
Ik ga niet teveel verklappen, want het is natuurlijk ook leuk om een verassing te hebben.

Na ongeveer 2,5 uur hebben jullie heel veel gebakken, klaargemaakt en versierd. 
Het is tijd dat ik de tafel ga dekken. Jullie mogen in de tussen tijd even iets anders gaan doen (nagels lakken en je mooi maken voor de high tea! Zodat jullie als echte dames aan de tafel kunnen. Uiteraard mag je ook even wat anders gaan doen).
De tafel wordt gedekt met een oud servies, bordjes met gouden randjes, bloemen op de tafel. Champagne glazen met een 7-up cocktail en natuurlijk echte losse thee. 
Alle hapjes staan nu op de tafel. Jullie mogen aanschuiven en genieten van de heerlijke high tea die jullie zelf hebben gemaakt.

Ik ga naar huis en kom na het feestje alle spullen ophalen (ik ruim op en was thuis zelf alles af). 
Jullie hoeven zelf nergens voor te zorgen. Ik neem alle materialen en ingrediënten mee.

 

Gelezen: 965 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

×