Cake My Day
×
 x 

Winkelwagen is leeg

Super leuk dat jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!
Bij mij kun je terecht voor een mooie bruidstaart, een sweettable, cupcakes of een macarontoren voor op jullie bruiloft.

Maar hoe werkt dat nou? En wat gaat er aan vooraf? Ik wil jullie een eindje op weg helpen met deze informatie.

Als eerste ga je je smaak bepalen. Hou je van rustig, klassiek of wil je juist een extravagante taart.
Willen jullie een echte grote eyecather of houden jullie juist van kleine losse gebakjes.
Kiezen jullie een traditionele witte fondanttaart of misschien wel een moderne naked cake.

Het is super leuk om foto's te bekijken op pinterest of op google. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor jullie bruidsgebak.
Door de foto's op te slaan (moodboard maken) die jullie mooi vinden, krijg ik al een beeld van de stijl die jullie mooi vinden.

Ook is het belangrijk om te weten voor hoeveel personen jullie de taart willen.
Het moment wanneer je de taart aansnijd is voor iedereen anders. Dat kan bijvoorbeeld meteen na de ceremonie met een paar mensen, maar ook tijdens de receptie met alle gasten.
Aan de hand hiervan kan ik een prijsindicatie maken.

Als jullie dit hebben gedaan, kun je een afspraak maken met mij. We hebben dan natuurlijk al een aantal keer via de telefoon of mail contact gehad met elkaar.
Ik vind het fijn om van te voren persoonlijk contact te hebben (maar dit hoeft uiteraard niet).
Mochten jullie dit ook graag willen, dan maken we een afspraak en kunnen jullie naar mij toe komen, of ik kom naar jullie thuis.
Samen maken we een ontwerp van de taart en/of ander gebak. Dit gesprek is service vanuit mij, maar doe ik alleen als jullie ook echt het bruidsgebak door mij willen laten maken.

De smaak van de taart is ook erg belangrijk. Jullie kunnen kiezen uit een hele lijst vullingen. Ik begrijp dat dit heel moeilijk kiezen is vanuit een lijst.
Daarom bied ik de mogelijkheid om 3 kleine taartjes met verschillende vullingen te bestellen. De kosten hiervan zijn €20,- 
Deze kunnen worden geleverd op een moment naar keuze (vaak kiezen bruidsparen ervoor om dit samen te proeven met ouders of ceremoniemeester).

In de tussentijd werk ik het ontwerp van het bruidsgebak uit. Ik stuur jullie via de mail of via de app het ontwerp incl. de offerte.
Aanpassingen kunnen dan nog gedaan worden. Net zo lang tot jullie tevreden zijn! 

De taart kan bezorgd of opgehaald worden. Dit kunnen we samen bespreken. Ook hiervoor zijn verschillende mogelijkheden.

Mochten er vragen zijn, dan kunnen jullie altijd contact met mij opnemen!

 

 

 

 

×